Projektadministratör/Ledningsadministratör

Projektadministratör/Ledningsadministratör

Vi söker nu en Projektadministratör/Ledningsadministratör till vår kund i Stockholm. Tjänsten är ett heltidsuppdrag fördelad 50-50 på två uppdrag och förväntas starta omgående och pågå ett år, med möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag - så välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som projektadministratör kommer du att arbeta med resursanskaffning till projekt där du stöttar ledningsgrupp och projektledare på en enhet. Arbetsuppgifterna kommer innefatta att skapa, planera samt utföra inköpsrekvisitioner, fakturahantering, avtalshantering, inköp och reseräkningar. Du kommer att ansvara för möteskoordinering och vara delaktig i att introducera nya konsulter samt koordinera IT-beställningar och systemverktyg.

Som ledningsadministratör kommer du att arbeta för chef och ledningsgrupp på en enhet där du proaktivt kommer förbereda möten, föra protokollskrivning och följa upp fattade beslut. Du kommer även agera administrativt stöd åt enhetschefen där du kommer samordna ledningsarbetet administrativt, sprida den interna kommunikationen. Du kommer även planera, koordinera och strukturera kring chefens olika åtaganden, förbereda och medverka vid ledningsgruppsmöten, ta fram presentationsmaterial. Vidare kommer du planera och genomföra konferenser och större möten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som uppfyller följande krav:
  • Har tidigare erfarenhet från en liknande roll som har inneburit assistering eller koordinering.
  • Har en mycket god administrativ förmåga och ett strukturerat arbetssätt.
  • Kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och är bra på att prioritera.
  • Har god datorvana.
  • Du har B-körkort.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
Vi söker dig som är ansvarstagande, lyhörd och flexibel. Då arbetet innefattar två uppdrag och många kontaktytor ser vi att du har god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete. Det är även viktigt att du trivs med att arbeta självständigt som i grupp. För att lyckas i rollen har du förmåga att se helheten, arbeta proaktivt och har vana av att hantera ad-hoc uppgifter.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.