Kvalificerad måladministratör till näringslivsorganisation i Stockholm

Kvalificerad måladministratör till näringslivsorganisation i Stockholm

Till en av Stockholms näringslivsorganisationer med en enhet av internationell vikt söker vi nu en kvalificerad måladministratör för ett uppdrag om cirka fyra månader. Heltidsuppdraget beräknas starta omgående och det finns möjlighet till förlängning. Eftersom det är angeläget att tillsätta detta uppdrag snarast möjligt kommer vi att ha löpande urval och intervjuer för en snabb process. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Detta är ett varierande uppdrag i en internationell miljö präglad av integritet, professionalism och kreativitet. Arbetet innebär bl.a. följande:
  • Handläggning av svenska och internationella skiljemål, i samråd med ansvarig jurist.
  • Kontakter med svenska och internationella ombud och skiljemän.
  • Beredning av enklare handläggningsbeslut i skiljemålen.
  • Hantering av konton och fakturering i skiljemålen.
  • Allmänna administrativa uppgifter, inklusive arkivering, hantering av reseräkningar och vid behov bistå vid större arrangemang.
Erfarenhet och personlighet

Vi söker dig som är kvalificerad administratör eller nyutexaminerad paralegal med erfarenhet från advokatbyrå, domstol eller juristavdelning. Erfarenhet av praktisk ärendehantering är meriterande. Du sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter, är självgående, ansvarstagande och professionell. Du talar och skriver både svenska och engelska helt obehindrat.

För att lyckas i rollen behöver du vara öppen, nyfiken och triggas av att många saker händer samtidigt. Du är lösningsorienterad, ansvarstagande och samarbetar väl med andra. Du ser det som självklart att alltid leverera högsta kvalitet, är mycket noggrann, strukturerad och har ett utpräglat sinne för detaljer.

Förmåner konsult

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 26 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.