Kundansvarig säljare till Poolia Office Professionals

Kundansvarig säljare till Poolia Office Professionals

Vill du representera ett av bemanningsbranschens mest välkända varumärke? För du vet väl vem du ska ringa till när du hör frågan "Behöver du hjälp...?".
Varje dag hjälper Poolia företag att hitta nya medarbetare som gör skillnad och hjälper människor att hitta sina nya drömtjänster. Vi älskar att matcha rätt person till rätt jobb och nu behöver vi dig! Din insats som kundansvarig säljare är avgörande för vår fortsatta framgång, dels för att hitta nya spännande företag men också för att utveckla vår affär hos befintliga kunder. Tillsammans med dig vill vi fortsätta att göra det vi är bäst på - att hitta rätt individ på rätt plats, alltid!

Vad kommer du att göra?

Din, och Poolia Office Professionals, huvudsakliga målgrupp är tjänstemannasektorn inom HR/lön, sälj/marknad, administration och inköp/logistik. I det dagliga arbetet har du ett nära samarbete med dina erfarna och skickliga kollegor i leveransorganisationen för att säkerställa högsta kvalitet i offerter och affärer. Du har förstått att hög aktivitet och förmåga att bygga förtroende är nyckeln till framgångsrik B2B-försäljning.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • boka och genomföra kundbesök
  • prospektering och nykundsbearbetning
  • skapa och genomföra kundplaner och kundaktiviteter
  • bygga upp kontaktnät med beslutsfattare och med nyckelpersoner hos kunderna
  • skriva offerter och räkna på affärer
  • skapa nya affärer hos befintliga kunder
Vem är du?

För att lyckas och trivas i rollen håller du en hög aktivitet samt är engagerad och utåtriktad. Att skapa relationer är något du är riktigt bra på, vilket du gör exempelvis i det personliga mötet, via telefon, via olika events och genom LinkedIn. Dina soloprestationer är starka men du presterar bäst när du ingår i ett lag. Vi vill givetvis att du håller hög och professionell nivå i såväl ditt uppträdande som i skriftliga underlag och offerter. Att uppnå resultat är viktigt för dig och du tycker om att representera dina kollegor och Poolia. Din förmåga att kommunicera i tal och skrift, både på svenska och engelska, är mycket god.

Vi söker dig som verkligen gillar försäljning och som har tidigare arbetserfarenhet av det, gärna inom tjänsteförsäljning. Det är meriterande om du har arbetat med telefonförsäljning då telefonen är ett av dina viktigaste verktyg och du måste vara trygg i att ringa - ofta kalla - kunder för att boka dina möten.

Att leda det personliga mötet med kunden för att vinna förtroende är något du känner dig bekväm med då motparten hos våra kunder oftast är personer inom företagsledningen. Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning/akademisk examen.

Vad erbjuder Poolia dig?

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Vi erbjuder dig ett härligt och positivt arbetsklimat där vi samarbetar för att alla ska nå sina ambitioner och målsättningar. På Poolia erhåller du även friskvårdsbidrag och vi ordnar regelbundet och uppskattade sociala aktiviteter. Som anställd hos oss har du tillgång till förmånsportalen Benefits där du kan ta del av olika erbjudanden inom bland annat hälsa, försäkringar och hushållsnära tjänster. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.