Junior projektadministratör till välkänt företag

Junior projektadministratör till välkänt företag

Just nu söker vi en junior projektadministratör för en assisterande roll till vår kund i Jordbro. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som kommer att pågå i sex månader. Planerad start är i början av maj och vi hanterar ansökningar löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som administratör kommer du att arbeta med sedvanliga administrativa arbetsuppgifter så som ärendehantering, framtagande av fakturaförslag och fakturering. Du kommer att skapa och utföra kontroller av P2 kalkyler. Vidare kommer du att ha kontaktyta mellan projektledare och tekniker och arbeta med registrering av mätdata.

Vem är du?

Vi söker dig som har som lägst avslutad gymnasieutbildning. Har du erfarenhet inom ekonomi, ärendehantering, SAP/PM, BÄST och NetBas är det meriterande. För att lyckas i rollen som administratör ser vi att du är självgående och initiativrik. Vidare är det viktigt att du trivs med att arbeta i grupp och har god samarbetsförmåga då det ingår många kontaktytor i arbetet.

Om verksamheten

Liksom du är vi på Poolia specialister inom administrativa tjänster, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i dessa roller. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat små och stora företag, organisationer och myndigheter. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Förmåner:
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Emma Gustafsson
Telefon 08-555 540 19
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Igår (-1 dagar kvar)