HR administratör till välkänt resebolag i Stockholm

HR administratör till välkänt resebolag i Stockholm

Är du i början av din HR-karriär? Vill du bredda din erfarenhet av HR-arbete? Vår kund som är ett välkänt företag inom resebranschen behöver förstärkning till sin HR-avdelning i form av en HR-administratör. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som väntas pågå under 6 månader med start omgående och placering i centrala Stockholm. Eftersom vi intervjuar kandidater löpande så kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så ansök redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra företagets HR avdelning samt ingå i ett mindre team med nära kollegor. Dina arbetsuppgifter är av varierande slag inom personaladministration där vardagliga uppgifter är bland annat att:
  • Hantera personaladministrativa uppgifter för medarbetare inom företaget
  • Sköta administrationen för extern rekrytering
  • Ansvara för administreringen av internt visstidsanställda samt dess förflyttningar inom företaget
  • Ha ett nära samarbete med dina kollegor på HR-avdelningen.
Bakgrund

Vi tror att du har en examen som personalvetare eller annan likvärdig utbildning inom lämpligt område. Du har i samband med, eller efter dina studier även hunnit samla på dig arbetslivserfarenhet inom personal, administration eller annat relevant område. Du är en strukturerad person med god förmåga att prioritera och ta beslut. Vi tror även att du har lätt för att förstå och kommunicera med andra människor. Vidare är det viktigt att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö och strävar efter att ständigt nå utveckling och effektivisering. För att lyckas i rollen är du en van användare av Excel samt behärskar både engelska och svenska i tal och skrift.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 21 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.