Erfaren assistent tillgänglig omgående

Erfaren assistent tillgänglig omgående

Har du erfarenhet av administration och att assistera chefer eller ledningsgrupp? Då kan du vara den vi söker. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och förväntas pågå i 3 månader med chans till förlängning. Placeringsort är centrala Stockholm. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som assistent kommer du att vara ett viktigt stöd till chef och övriga medarbetare inom avdelningen. Rollen är bred och arbetsuppgifterna sträcker sig från högt till lågt vilket ställer höga krav på din förmåga att prioritera och strukturera bland flera parallella uppgifter. Andra förekommande arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:
  • Administrativt stöd till chef, enhetschef och övriga medarbetare
  • Samordning och uppföljning av verksamhetsplan och budget
  • Samordning och administrativ uppföljning av styrande dokument
  • Boka, planera, förbereda resor och möten, inkluderat avrop av tjänster
  • Ersätta och avlasta GD-sekreteraren vid behov
  • Samarbete med andra administratörer och assistenter
Vem är du?

Vi söker dig som minst har gymnasieutbildning, tre års arbetslivserfarenhet som administratör och som har erfarenhet från att arbeta i en roll som assistent mot chefer och ledningsgrupper. Du är en van användare i Officepaketet och är kommunikativ och kan uttrycka dig i både tal och skrift. Har du erfarenhet av systemet Stratsys är det meriterande.

För att lyckas i rollen är du van vid att arbeta självständigt, strukturerat och lösningsfokuserat. Vidare trivs du med stor kontaktyta och att bygga relationer.

Tjänsten är säkerhetsklassad så svenskt medborgarskap är ett krav.

Om verksamheten

Liksom du är vi på Poolia specialister inom Administrativa tjänster, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i dessa roller. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat små och stora företag, organisationer och myndigheter. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Förmåner
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Kontaktperson Emma Gustafsson
Telefon 08-555 540 19
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (9 dagar kvar)