Driven kampanjkoordinator/administratör till spännande uppdrag

Driven kampanjkoordinator/administratör till spännande uppdrag

Nu söker vi en engagerad, ambitiös och serviceinriktad person med brinnande intresse för logistik till ett spännande företag i Vasastan. Vi söker en kampanjkoordinator/administratör för ett uppdrag på heltid, med omgående start och som förväntas pågå till och med april 2019 - med stor chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan i dag!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består främst av uppdateringar i företagets inköpssystem med korrekt kampanjinformation, så att respektive flödesplanerare har så bra överblick över aktuella kampanjer som möjligt. Det är oerhört viktigt att denna information uppdateras i god tid så att flödesplaneringen görs i rätt tid och i rätt kvantitet med hänsyn till optimal logistik samt att servicegraden till företagets kunder hålls på en hög och varaktig nivå. Detta innebär att du kommer att bevaka aktuella butikskampanjer. I denna roll kommer du att fungera som spindeln i nätet och ha många interna kontaktytor. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra kampanjkoordinatorer och flödesplanerare.

Vem är du?

För att lyckas i denna roll ser vi att du har tidigare logistikerfarenhet eller har arbetat med andra liknande uppgifter samt att du har erfarenhet av dagligvaruhandeln. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda - i såväl tal som skrift. Du hanterar Officepaketet obehindrat, främst Excel. Om du har kunskaper i SAP och E3 är detta mycket meriterande.

Personliga egenskaper kommer att värderas högt och vi söker dig med stort engagemang och mycket energi. Du sätter dig snabbt in i system och har ett utpräglat siffersinne. Vi tror att du är en ansvarsfull, kommunikativ, strukturerad person med mycket goda administrativa egenskaper och trivs med många kontaktytor, både internt och externt. Du är självgående, inte rädd för att ta egna initiativ och komma med idéer och förslag på nya lösningar. Vi ser framför oss en person som tänker långsiktigt och bidrar till teamet genom god samarbetsförmåga.

Förmåner konsult

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.