Utbildningsadministratör till Söderort

Utbildningsadministratör till Söderort

Vi söker dig som är en strukturerad och noggrann person och drivs av att skapa effektiva administrativa processer. Vår kund är en Högskola placerad i Söderort där du kommer att tillhöra teamet på utbildningsadministrationen. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och beräknas pågå i cirka 3 månader. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Utbildningsadministrationen består av tre personer där alla har ett självständigt ansvarsområde samtidigt som samarbetsnivån är hög. Ditt arbete innebär varierad administration i samband med kurser och program såväl internt som externt. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innefatta:
  • Att registrera studenter
  • Att administrera högskolans salstentaminas
  • Att bemanna studentexpeditionen
  • Att följa upp studenternas resultat inför uppflyttning till nästa termin
  • Att lägga ut information på webbplats/läroplattform
  • Att förbereda resultatrapportering
  • Att arkivera studieadministrativa dokument enligt gallringsplan.
BAKGRUND

Vi tror att du som söker är en mycket god administratör samt har tidigare erfarenhet från administration inom universitets- eller högskolesektorn. Du har ett arbetssätt som genomsyras av hög kvalitet och serviceanda samtidigt som du är van att prioritera och arbeta effektivt. Som person är du positiv, lösningsorienterad och noggrann. Du har även:
  • En väldigt god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska
  • Goda datorkunskaper, framförallt vana av att arbeta i systemet Ladok.
FÖRMÅNER

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 28 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.