Vi söker mikrobiologer som vill arbeta inom läkemedelsindustrin

Vi söker mikrobiologer som vill arbeta inom läkemedelsindustrin

Är du mikrobiolog som är intresserad av läkemedelsindustrin? Vi söker just nu kandidater som har erfarenhet inom mikrobiologi/bakteriologi till konsultuppdrag hos vår kund söder om Stockholm. Låter det här intressant för dig? Skicka in en intresseanmälan redan idag!

Arbetsroll

Du kommer att arbeta inom området omgivningshygien på mikrobiologiavdelning hos ett läkemedelsföretag och tvärfunktionellt samarbete med experter från många olika funktioner där du står för det mikrobiologiska kunnandet.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Utföra provtagningar och bedöma resultat av mikrobiologiska miljö- och processkontroller, samt sammanställa och rapportera resultat.
  • Utreda kvalitetsavvikelser i produktionsprocesser.
  • Utbilda personal i mikrobiologi och omgivningshygien.
  • Vara mikrobiologisk expert vid valideringsprocesser och agera valideringsledare.
  • Skriva valideringsprogram och rapporter.
  • Utarbeta och godkänna GMP-instruktioner.
  • Genomföra ständiga förbättringar med hjälp av LEAN-verktyg.
Utbildning / Erfarenhet

Du bör ha naturvetenskaplig högskoleexamen om 160p/240hp innehållande mikrobiologi/bakteriologi.

Du ska vara initiativrik, ha förmåga att leda arbetsgrupper och hantera flertalet projekt parallellt. Du tar till dig ny information snabbt som du sedan implementerar i ditt arbete. Du har en utmärkt samarbetsförmåga och ett lösningsorienterat angreppssätt på problem.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med bakteriologi inom läkemedelstillverkning, sjukhusmiljö eller livsmedelsindustrin. Även arbete med renrum och aseptisk arbetsteknik är meriterande.

Du kan uttrycka dig mycket väl, muntligt såväl som skriftligt på både svenska och engelska. Erfarenhet av att undervisa är meriterande då stort fokus ligger på att utbilda och förmedla kunskap.

Om Poolia - Vad kan vi erbjuda dig?

Vi på Poolia Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på Poolia och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.