Laboratorieingenjör till uppdrag i Uppsala

Laboratorieingenjör till uppdrag i Uppsala

Till vår kund, ett spännande Life Science företag i Uppsala, söker vi nu en laboratorieingenjör. Uppdraget beräknas starta i mitten på september och pågå till årsskiftet med goda chanser till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara placerad hos vår kund i Uppsala och arbeta på labbet. Tillsammans med teamet kommer du att arbeta med:
  • Sätta upp och genomföra laborativa analyser av kundprover, genom att använda kundens utvecklade produkter.
  • Analysera och sammanställa data.
  • Muntlig och skriftlig kommunikation med interna teammedlemmar.
  • Arbeta efter dokumenterade processer och i system enligt avdelningens kvalitetsnormer.
Utbildning / Erfarenhet

Vi söker dig som har högskoleexamen, ingenjörsutbildning eller motsvarande från Life Science-området. Du har dokumenterad laborativ vana och om har du erfarenhet av att handskas med mycket små volymer och användning av multikanalspipetter och stora kohorter av prover är det mycket meriterande.
Du har minst tvår års erfarenhet efter examen och det är meriterande om du arbetat direkt mot kund. Vidare har du god datavana och kunskaper inom Office-paketet. Har du erfarenhet av att arbeta med LIMS är det ett plus. Svenska och engelska flytande i tal och i skrift är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är engagerad, driven och lösningsfokuserad. Du är en lagspelare och bra på att kommunicera med många olika personer inom och utanför organisationen. Du är strukturerad och noggrann. Det är också viktigt att du har ett positivt förhållningssätt och kan anpassa dig till ändrade omständigheter, då rollen innebär ett stort kundfokus.

Specialist inom Life Science

Liksom du är vi på Poolia specialister inom life science, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 26 aug (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.