Orderläggare och kundservicemedarbetare till företag i Arlanda stad

Orderläggare och kundservicemedarbetare till företag i Arlanda stad

Är du en fena på kundservice och gillar ordning och reda? Vi söker dig som vill utvecklas i en bred roll inom kundservice/orderläggning till vår kund i Arlanda stad. Tjänsten är ett konsultuppdrag som är tänkt att starta omgående och väntas pågå till slutet av november, med möjlighet till förlängning. Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att arbeta med orderläggning och kundservice, främst mot den danska marknaden. Arbetet inkluderar problemlösning, ett flertal kontaktytor via telefon och mail samt logistikfrågor. Affärssystemet är SAP. Det är alltså en bred tjänst där du kommer att få pröva på många olika arbetsuppgifter och verkligen utvecklas i din roll. Du kommer att ingå i ett trevligt team av kundservicemedarbetare som arbetar mot norden.

Utbildning/Erfarenhet

I rollen som kundtjänstmedarbetare söker vi dig som har arbetat med kundtjänst över mail och telefon tidigare, men som nu vill utvecklas i en bredare roll. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i SAP och bra om du i övrigt är van vid att arbeta i olika system. Som person söker vi dig som är driven och engagerad. Du är mån om att göra ett bra jobb och vill uppnå resultat. För att passa i rollen behöver du goda kunskaper i både svenska och engelska.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.