Löneadministratör till spännande myndighet i Västerort

Löneadministratör till spännande myndighet i Västerort

Poolia har fått i uppdrag att hitta en löneadministratör till en av våra kunder som är en myndighet, placerad i Kista med goda kommunikationer. Detta spännande uppdrag på 10 månader förväntas börja i september. Om du är en löneadministratör med erfarenhet av Agresso och statlig verksamhet så tycker vi att du ska söka snarast. Vi gör löpande urval och kallar till intervjuer under processens gång. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Här kommer du att arbeta i en grupp om tre löneadministratörer som ingår personalenheten. Arbetsuppgifterna innefattar hela den månatliga löneprocessen varav en del innebär manuell hantering. Som löneadministratör bidrar du till att lönerna betalas ut korrekt utifrån de underlag som rapporterats in och agerar rådgivande till chefer och medarbetare i samtliga frågor som kan uppkomma rörande löneadministration. Du kommer att stötta organisationen med dina kunskaper kring de regelverk som gäller vid en projektstyrd organisation som denna där tidrapportering är styrande för löneprocessen.

Vem är du?

För denna tjänst förväntas du ha gymnasiekompetens eller likvärdig utbildning. Rollen kräver att du har minst tre års erfarenhet av löneadministrativt arbete från en statlig verksamhet och de lagar, avtal och regelverk som tillämpas på en sådan - bland annat Villkorsavtalet (tidigare ALFA). Vidare krävs det att du har erfarenhet av Agressos tid- och lönesystem, goda kunskaper i MS Office samt gärna arbetat i andra löne- och ekonomisystem.

Om Poolia

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 19 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.