Webb/UX designer till spännande uppdrag!

Webb/UX designer till spännande uppdrag!

Har du ett öga för bild, färg och form? Just nu söker vi för kunds räkning en webbdesigner.
Du kommer i rollen att bli anställd av Poolia men uthyrd som konsult för uppdraget.
Urvalet sker löpande så varmt välkommen med din ansökan idag!

Om uppdraget

Som webbdesigner kommer du att ansvara för framtagandet av grafiska profiler, som innefattar färger, typsnitt och form User interfacedesign - Design av appar, program och användarflöden. Du kommer även att få ta fram dokumentmallar för ex, powerpoint och word. Rollen har fokus på framtagande av utseendet snarare än ren kodning.

Om dig

För att passa i rollen tror vi att du har en studiebakgrund inom relevant område för tjänsten. Vi tror också att du minst har något års arbetserfarenhet inom webbdesign.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att passa för tjänsten tror vi att du som söker är nyfiken och flexibel med ett stort intresse för IT och design. Du kommunicerar både på engelska och svenska.

Om Poolia

Liksom du är vi på Poolia specialister inom IT, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat miljö-, energi-, infrastruktur-, fordons-, process- och produktionsindustrin. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.