Testare till konsultuppdrag i Stockholm

Testare till konsultuppdrag i Stockholm

För kommande uppdrag i Stockholm letar vi efter dig som vill jobba med test. Har du erfarenhet av test - berätta för oss vad du brinner för! Vi jobbar ofta med olika typer av konsultuppdrag och tjänster. Skicka därför in CV redan idag så kontaktar vi dig när vi får ett uppdrag som matchar din erfarenhet. För dessa tjänster går det bra att bli både anställd och underkonsult. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Poolia IT hjälper företag i hela Stockholmsregionen - stora, små, myndigheter och privata företag. För kommande uppdrag söker vi därför testare som vill bidra med sin kompetens och erfarenhet. Du kommer bli en del av teamet ute på ditt uppdrag och har dessutom en konsultchef som bryr sig om din utveckling. Beroende på vilken bakgrund du kommer ifrån kan du jobba med exempelvis
  • Manuellt eller automatiskt test
  • Olika tekniska miljöer
  • Olika stora team och arbetssätt
Vem är du?

Du som söker har antingen en eftergymnasial utbildning inom teknik eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Du har lite eller mycket erfarenhet inom test. Du är kommunikativ och en nyfiken problemlösare. Beroende på om du talar svenska och / eller engelska kommer vi kunna matcha dig mot olika konsultuppdrag.

Berätta för oss vad du brinner för så kontaktar vi dig när vi får in ett uppdrag som matchar. Välkommen till Poolia IT.
Mer info
Kontaktperson Anna Wärdell
Telefon 072-200 13 05
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)