Testare sökes

Testare sökes

Poolia IT har märkt en ökad efterfrågan på testare. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom IT-branschen. Vill du bidra med din kunskap inom kvalitet, noggrannhet och analys? Skicka in ditt CV redan idag och berätta för oss vad du brinner för! Urval till tjänsten sker löpande.

Välkommen till Poolia IT.

Arbetsuppgifter

Du kommer exempelvis kunna arbeta med:
  • Teststrategi
  • kvalitetssäkring
  • Planering
  • Analys
  • Bygga testcase
Vi söker dig

Vi söker dig som har relevant utbildning. Exempelvis har du studerat systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande.
Du som person är noggrann, gillar att leta efter fel i komplexa miljöer. Vidare arbetar du självständigt och tillsammans med kollegor. Som testare tror vi att du har ett starkt driv och är lösningsorienterad.

Jobba som konsult hos poolia it

Till kommande konsultuppdrag inom IT söker vi testare och vi vill därför få kontakt med dig som brinner för IT och vill jobba som konsult. Som IT-konsult kommer du bli anställd hos Poolia och du arbetar ute hos våra kunder. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor och du hittar både stora och små arbetsplatser bland våra uppdrag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.