Systemutvecklare sökes

Systemutvecklare sökes

Poolia IT har märkt en ökad efterfrågan på systemutvecklare. Vill du bidra med din kunskap inom utveckling av IT system? Skicka in ditt CV redan idag och berätta för oss vad du brinner för! Urval till tjänsten sker löpande. Välkommen till Poolia IT.

Om tjänsten

Du kommer till exempelvis kunna jobba med implementation av integrationsmönster, bygga lösningar i ramverk, arbeta med att utveckla web-applikationer, utvecklingsmiljöer och processer.

Vem är du?

Du har en relevant högskoleutbildning med datainriktning, till exempel en systemvetenskaplig utbildning eller civilingenjörsutbildning med datainriktning. Du som person är noggrann, du gillar att arbeta med vidareutveckling. Samt gillar du att arbeta självständigt och tillsammans med kollegor. Som sökare tror vi att du har ett starkt driv och är lösningsorienterad.

Om verksamheten

Till kommande konsultuppdrag inom IT söker vi testare och vi vill därför få kontakt med dig som brinner för IT och vill jobba som konsult.
Som IT-konsult kommer du bli anställd hos Poolia och du arbetar ute hos våra kunder. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor och du hittar både stora och små arbetsplatser bland våra uppdrag.
Mer info
Kontaktperson Maria Thunholm Reinhold
Telefon 0720728846
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (12 dagar kvar)