Systemutvecklare - Cobol och C

Systemutvecklare - Cobol och C

För kunds räkning söker vi en självständig utvecklare som vill bidra till teamet som jobbar med ett nyckelsystem till en av Sveriges stora myndigheter. Detta är ett långt konsultuppdrag med god chans till förlängning. Intervjuer pågår så ansök redan idag. Välkommen till Poolia IT!

Uppdraget

Vår slutkund jobbar med information och informationskvalitet och söker nu en ny kollega.
Systemet de jobbar med är ett komplext nyckelsystem för en av Sveriges mer välkända myndigheters leverans av information med flertal integrationer och beroenden.

Arbetet bedrivs inom flera erfarna tvärfunktionella leveransteam, där teamen har stort ansvar för att flexibelt angripa och lösa problem på bästa sätt samt att bidra till sin egen förbättringsresa. Produktägargruppen säkerställer löpande att kollegorna jobbar med rätt saker utifrån samhällets behov.

De tvärfunktionella teamen jobbar med sina uppgifter från "ax till limpa" där alla olika discipliner såsom krav, utveckling, test, testautomation, dokumentation osv ingår. Arbetsplatsen strävar efter rollöverskridande arbete inom teamen och du förväntas kunna bidra inom flera områden.

Inom området finns system av varierad karaktär och vi önskar därför en allsidig utvecklare för ett aktivt legacy-system. Systemen påverkas direkt av förändrad lagstiftning och god förståelse av krav och regelverk är en fördel. Det pågår införande av SAFe som arbetsmetod, vilket gör att teamet är inne i en förändringsintensiv period. Arbetssättet har agil inriktning och SAFe håller på att etableras på myndigheten.

Arbete kan förekomma inom exempelvis följande områden
  • Förvaltning och vidareutveckling som kräver bred utvecklarkompetens
  • Arbete i blandade tekniker och språk med fokus på Cobol, C samt XML
  • Incidenthantering samt problemlösning
  • Versionshantering i ClearCase och/eller i GIT.
  • Arbete med JIRA i förvaltningen
  • Hantering av ITIL-processen i HP SM9
Vem är du?

Du som söker har tidigare erfarenhet av liknande uppgifter. Du är en senior systemutvecklare med bred bakgrund som kan bidra till teamets framgångar. Du har goda kunskaper inom
  • C
  • Cobol
  • XML
Du talar och skriver svenska obehindrat.

Vi tror att du är kommunikativ och kreativ. Du bidrar gärna till teamet med både idéer och entusiasm.

Ansökan

Låter det här som en utmaning för dig? Då vill vi läsa din ansökan! Klicka på "ansök nu".

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor går det utmärkt att kontakta ansvarig rekryterare Anna Wärdell.

Vi läser ansökningar och håller intervjuer löpande, så ansök redan idag. Välkommen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.