Sommarjobb inom IT med start i augusti

Sommarjobb inom IT med start i augusti

För kunds räkning söker vi nu flertalet serviceinriktade IT-tekniker för ett sommarjobb i Stockholm. Det här är ett konsultuppdrag som sträcker sig från mitten av augusti till den 7 september - perfekt för dig som har sommaruppehåll från studier! Om du har ett stort IT-intresse och goda kunskaper i Windows 10 vill vi läsa din ansökan. Välkommen till Poolia IT!

Om uppdraget

Vår slutkund är en välkänd svensk arbetsplats med huvudkontor i Stockholm City. De kommer under sommaren driva ett utrullningsprojekt där användarna lämnar in sina nuvarande enheter och hämtar ut nya. In- och utlämningarna kommer ske i så kallade "kiosker" där utrullningstekniker tar emot och lämnar ut hårdvara och tillbehör, svarar på frågor och fångar upp problem. Vid behov kommer utrullningsteknikerna även ta emot ärenden från företaget och lösa problem med hårdvara och mjukvara på avdelningarna.

Vem är du?

Till uppdraget som utrullningstekniker / teknisk support söker vi dig som har studerat IT på gymnasium eller högskola och vill kickstarta din karriär. Du har ett stort intresse för IT i allmänhet och dessutom full koll på Windows 10. Det är meriterande om du har jobbat i en helpdesk eller kundtjänst. Ett krav för att bli vald för det här sommarjobbet är att du kan jobba hela perioden från 13 augusti till 7 september.

Som person är du kommunikativ, samarbetsvillig och serviceinriktad. Du pratar och skriver svenska obehindrat.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då vill vi träffa dig! Välkommen att ansöka.

Arbeta som konsult hos Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet hos meriterande bolag och myndigheter. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 8 juli (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.