Serviceinriktad tekniker med intresse för IT!

Serviceinriktad tekniker med intresse för IT!

Nu söker vi en serviceinriktad tekniker med ett stort intresse för IT. Du kommer att arbeta med IT-relaterade uppgifter och vi söker dig som vill börja arbeta till hösten. Du blir anställd av Poolia IT och uthyrd till vår kund. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att jobba med utrullning, incidenthantering, garantiserviceverksamhet samt retur av ordar. För denna roll krävs det att du har körkort samt egen bil. Vår kund har sitt kontor i Södertälje.

Erfarenhet/utbildning:
  • Relevant IT-utbildning
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • iPhone/iPad, installation och felsökning
  • Microsoft Office
  • Microsoft Windows
Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (74 dagar kvar)