Onsite tekniker till välkänt modeföretag

Poolia IT · Data & IT · 30 sept

Om jobbet

Är du en service minded person som tycker om teknisk problemlösning och vill hjälpa kunden med frågor kring hårdvara och mjukvara? Vi hoppas på det för vi är nu i behov av att hitta dig som vill arbeta som onsite tekniker hos vår kunds supportteam. Företaget är baserat i Stockholm och agerar på en marknad där konkurrens och expansionsplaner ställer stora krav på IT-stödet.

Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på Poolia IT. Tjänsten skall tillsättas omgående och därför uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Vi söker en onsite tekniker som kan stärka kundens nuvarande supportteam. I denna roll får du möjlighet att hjälpa kunderna med hårdvara och mjukvara frågor samt förse användarna med teknisk utrustning, felsök, problemhantering och installation av datorer HW/SW.

Utbildning/erfarenhet

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Windows 7
MS Office
Active Directory
Skrivarkonfigurationer
Goda kunskaper i engelska och svenska

Vem är du?
Du är en lagspelare som har ett stort intresse för ny teknik och motivation att kontinuerligt utveckla dina kunskaper inom IT. Du som person är administrativ, service minded, lättlärd och har en positiv och hjälpsam attityd.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Mejla Tobias Munoz

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 sept

Om företaget

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.