Nätverkstekniker till statlig myndighet

Nätverkstekniker till statlig myndighet

För kunds räkning söker vi en senior nätverkstekniker med goda kunskaper inom säkerhet, brandväggar och med erfarenhet av Linux. Det här är ett långt uppdrag hos en stor statlig myndighet där du kommer utvecklas och utmanas. Du blir anställd hos Poolia IT och får en konsultchef som coachar dig samtidigt som du tillhör vår kunds trevliga IT-avdelning. Uppdraget förväntas starta i augusti och inledningsvis pågå till mars 2019. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om uppdraget

Du kommer jobba tillsammans med kundens nätverks- och säkerhetsteam. Rollen innebär att lösa de ärenden och problem kring daglig hantering som landar hos teamet samt utveckla plattformarna. På teamet ligger ansvaret för att konfigurera och administrera switchar, brandväggar, lastbalanserare samt utveckla och driva säkerhetsarbetet.

Vår kund använder produkter från bland annat Cisco och CheckPoint.
Det här är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas pågå från augusti 2018 till mars 2019. Efter det finns goda chanser till förlängning till och med mars 2020.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig med ett stort intresse för IT och gedigen erfarenhet av nätverk och säkerhet. Du är serviceinriktad och pedagogisk i ditt sätt att bemöta ärenden.

Det är meriterande om du är certifierad inom till exempel Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE). Det är också meriterande om du har en högskoleutbildning inom relevant område.

För att vara aktuell för det här uppdraget behöver du ha
  • Mångårig erfarenhet av arbete med nätverksteknik och säkerhet
  • Erfarenhet av att konfigurera Cisco-switchar
  • Erfarenhet av CheckPoint-brandväggar
  • Goda kunskaper kring F5
  • Flerårig erfarenhet av Windows Server och Active Directory
  • Lång erfarenhet av att konfigurera Linux
  • Erfarenhet av rådgivning och utredningar inom säkerhet i komplexa IT-miljöer
Om du har kunskaper i Splunk-lösningar är det av stort intresse!

Arbeta som konsult hos Poolia

Konsultrollen passar dig som vill skaffa dig bred erfarenhet hos stora bolag och myndigheter. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.