Junior mjukvaruutvecklare - Linux

Junior mjukvaruutvecklare - Linux

För framtida uppdrag söker vi utvecklare med fokus på Linux. Vi söker dig som nyligen har tagit examen och vill utveckla och utvecklas tillsammans med våra kunder. Du blir konsult hos Poolia IT och jobbar hos vår kund. Brinner du för teknik och utveckling? Då vill vi träffa dig. Vi jobbar med löpande urval så ansök redan idag! Välkommen till Poolia!

Arbetsuppgifter

Vi ser ett generellt ökat behov av konsulter med kunskaper av Linux och därför kan vi tillsammans hitta ett spännande uppdrag för just dig! Poolia IT har uppdrag i hela Stockholms län hos företag med olika inriktningar och branscher. Berätta gärna för oss vad du vill jobba med. Exempel på arbetsuppgifter är
  • Bygga Linuxsystem (till exempel med Yocto)
  • Anpassa olika Linux-distributioner
  • Skriva drivrutiner
  • Anpassa Board Support Package (BSP)
  • Läsa av kretsscheman
Vem är du?

Vi söker dig med en utbildning inom systemvetenskap, elektroteknik, mekatronik eller jämförbara utbildningar. Du har naturligtvis ett stort intresse för Linux och de lösningar du kan åstadkomma. Efter avslutad utbildning vill du nu tillämpa dina kunskaper hos våra kunder.

Vi tror att du är nyfiken, entusiastisk och har ett öga för detaljer. Du vill utvecklas tillsammans med våra kunder och är lyhörd för deras behov.

Låter det här som någonting för dig? Skicka ditt CV idag!

Arbeta som konsult hos Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 7 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.