Junior IT-tekniker sökes

Junior IT-tekniker sökes

Har du nyligen avslutat dina studier inom IT eller tidigare arbetat inom IT branschen? Nu söker vi dig som har ett genuint intresse av att hjälpa medarbetare och kunder med IT-relaterade frågor. Vill du bidra med din kunskap inom support, installationer och bevakning av ärenden? Skicka in ditt CV redan idag. Urval till tjänsten sker löpande.

Arbetsuppgifter

Vi ser att du som söker har erfarenhet av 1 st line support. Du trivs med att ha telefonen som arbetsredskap. Dina kunskaper i MS Office och Windows 7 är goda och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ärendehanteringssystem. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska. Nätverkskunskap är meriterande.

Du som person

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är noggrann, effektiv och engagerad. Du har lätt för att kommunicera och är en bra problemlösare. Vidare är du serviceinriktad och har lätt för att anpassa dig till rådande behov.

Poolia IT

Liksom du är vi på Poolia specialister inom IT, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat miljö-, energi-, infrastruktur-, fordons-, process- och produktionsindustrin. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.