IT-rekryterare till stort modebolag

IT-rekryterare till stort modebolag

Vill du jobba hos ett internationellt bolag och få ett meriterande uppdrag på ditt CV? Vill du jobba med ett rutinerat team av rekryterare som samarbetar för att ge utmärkt stöd till företagets IT-avdelning? Nu har du chansen. Vi söker dig med erfarenhet av IT-rekrytering eller IT-search som vill utvecklas tillsammans med vår kund. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget

Nu söker vi en rekryterare med en can-do attityd!

Som rekryterare kommer du att arbeta operativt med alla delar i rekryteringsprocessen, till exempel
 • Skapa kravprofiler
 • Skapa och publicera annonser
 • Arbeta med urval och en del med search
 • Hantera ansökningar
 • Delta i anställningsintervjuer
 • Referenstagning
 • Rekryteringsadministration
Dina beställare är chefer och du kommer jobba i ett nära samarbete med dem och fungera som bollplank. Du kommer ingå i ett tight team av erfarna rekryterare och fokus ligger därför på samarbete och ständig utveckling.

Uppdraget är på heltid med placering i södra Stockholm. Start kommer ske så snart som möjligt enligt överenskommelse. Uppdraget pågår sedan i minst sex månader och du har god chans till förlängning.

Vem är du?

För att lyckas i denna roll vill vi att du har erfarenhet av samtliga delar i rekryteringsprocessen. Du ska ha god vana att arbeta självständigt med flera rekryteringar parallellt. Du är trygg i dig själv och van att arbeta mot erfarna beställare. Du har även en god förståelse för olika IT-roller.

Vi tror att du
 • har ett högt driv
 • har god koordineringsförmåga
 • är organiserad och noggrann
Du har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är service-minded och har ett bra helhetsperspektiv. Viktigast för att lyckas är en can-do attityd!

Formella krav för rollen är
 • Erfarenhet av alla delar i rekryteringsprocessen
 • Erfarenhet av search/rekrytering av IT profiler
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
Låter det här som en utmaning för dig? Ansök redan idag!
Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Arbeta som konsult hos Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.