HelpdeskTekniker

HelpdeskTekniker

Poolia IT har märkt en ökad efterfrågan på Helpdesktekniker. Vi söker juniora och seniora personer med erfarenhet av att arbeta inom IT-branschen. Vill du bidra med din kunskap inom support, installationer och bevakning av ärenden? Skicka in ditt CV redan idag och berätta för oss vad du brinner för! Urval till tjänsten sker löpande.

Arbetsuppgifter

Du kommer exempelvis kunna jobba med:
  • Installationer
  • Klienthantering
  • MS Office 365
  • Active Directory
  • Windows 10
Meriterande: Grundläggande kompetens inom Windows Server, nätverk, Linux och ITIL

Jobba som konsult hos poolia it

Till kommande konsultuppdrag inom IT söker vi Helpdesktekniker och vi vill därför få kontakt med dig som brinner för IT och vill jobba som konsult. Som IT-konsult kommer du bli anställd hos Poolia men jobba ute hos våra kunder. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor och du hittar både stora och små arbetsplatser bland våra uppdrag.

Poolia IT

Liksom du är vi på Poolia specialister inom IT, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat miljö-, energi-, infrastruktur-, fordons-, process- och produktionsindustrin. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.