Helpdesk / IT-tekniker till statlig myndighet

Helpdesk / IT-tekniker till statlig myndighet

Vi söker dig med några års erfarenhet av helpdesk, IT-support eller onsite-support för ett långt uppdrag hos vår kund, som är en statlig myndighet. Du kommer jobba i team med olika ärenden och projekt. Det här är en meriterande och lärorik tjänst för dig som har jobbat några år inom IT och vill utvecklas tillsammans med Poolia IT. Vi kommer träffa kandidater löpande, så sök redan idag!

Om uppdraget

Vår kund är en statlig myndighet med kontor i centrala Stockholm. De har en trevlig och händelserik IT-avdelning som behöver fler medarbetare inom IT-service.

Arbetet kommer i stora drag bestå av daglig drift inom IT-service och support. Rollen innebär att ansvara för att, med hög servicenivå, lösa de ärenden och problem som landar hos teamet och ta hjälp av second line om det behövs.
Exempel på arbetsuppgifter är
  • Support av medarbetarnas klinter
  • Hantering av kort för inloggning
  • Service av skrivare
  • Hantering av övervakningslarm från kundens affärssystem och infrastruktur
Uppdraget startar enligt överenskommelse med rätt person och pågår till mars 2019. Efter det finns stor chans till ytterligare förlängning av uppdraget.

Vem är du?

Du som söker har några års erfarenhet av arbete med helpdesk eller onsite-support. För att lyckas med arbetet är du duktig på
  • Microsofts produkter och infrastruktur
  • Active Directory
  • Windows 10
  • Windows server
Det är meriterande om du har certifieringar eller högskoleutbildning inom IT.

Du har hög servicekänsla och är en team player. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Arbeta som konsult hos Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.