Helpdesk / IT-support till Nacka

Helpdesk / IT-support till Nacka

För kunds räkning söker vi efter dig som är i början av din IT-karriär och vill jobba med service och problemlösning. Du blir konsult hos Poolia IT och jobbar hos vår kund som har kontor i Nacka. Vi jobbar med löpande urval, så tveka inte att skicka in ditt CV! Varmt välkommen att ansöka.

Arbetsuppgifter

I vår kunds helpdesk kommer du jobba med kunders ärenden inom first line support. Du kommer lära dig kundens ärendehanteringssystem och jobbar sedan med frågor och felsökningar som inkommer via mail och telefon. Du hjälper till när användarnas IT-kunskaper inte räcker till. Det kan handla om allt från borttappade lösenord och datorer som inte startar till lättare hårdvarurelaterade frågor. De ärenden du inte kan lösa skickar du vidare till second line support.

Vem är du?

Om du tycker att det här låter som ett jobb för dig vill vi gärna höra från dig! För att blir framgångsrik i rollen tror vi att du
  • Har ett stort intresse för IT
  • Talar och skriver svenska obehindrat
  • Det är extra meriterande om du har studerat IT eller jobbat i en helpdesk tidigare
Som person är du serviceinriktad och mån om att ge användarna ett trevlig bemötande. Du är nyfiken på nya problem och vill utvecklas inom IT.

Arbeta som konsult hos Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 23 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.