Client Services Analyst till Stockholm

Client Services Analyst till Stockholm

Till kund i Stockholm söker vi en Client Services Analyst. Uppdraget förväntas starta i juli för att pågå året ut med goda chanser till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Client Services Analyst kommer du att vara en del i ett plattformsprojekt där du stöttar organisationen samt testar ny funktionalitet. Du kommer att agera nyckelperson för att identifiera och felsöka problem med mindre och kritiska nivåer. Detta görs genom att utveckla och upprätthålla en ram för stödtjänster samt innovativt tänkande för bästa praxis.

Vem är du?

Till rollen som Client Services Analyst söker vi dig med:
  • Högskoleexamen i datavetenskap, informationssystem eller liknande.
  • 1-2 års erfarenhet av arbete som teknisk support mot slutanvändare.
  • Goda interpersonella färdigheter och en stark kommunikativ förmåga på engelska, i såväl tal som skrift. Svenska är en fördel.
Vidare trivs du med att arbeta i team. Intresse för aktier, derivat och räntehandel är ett plus.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 28 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.