Är du vår framtida rekryteringsstjärna?

Är du vår framtida rekryteringsstjärna?

Har du ett intresse för utvecklingen inom IT och tech? Gillar du att nätverka och träffa människor?

Vi söker nu en rekryteringskonsult inom IT/Tech med eget ansvar i en organisation med känt varumärke och kreativ arbetsmiljö. Om du brinner för att göra affärer och träffa människor i ett utvecklande klimat, då kan detta vara något för dig!

Vi är ett riktigt härligt gäng och söker dig som vill bidra till framgång med både resultat och din person!

Om tjänsten

I rollen som rekryteringskonsult på Poolia IT har du möjlighet till ett helhetsansvar från ax till limpa för dina rekryteringsuppdrag från att sälja in och göra upp affären med kund till genomförande och uppföljning av rekryteringsuppdrag med kund och kandidat. Du ingår i vårt dotterbolag Poolia IT och arbetar tillsammans med andra rekryteringskonsulter, säljare, researchers och konsultchefer där ni bidrar till varandras framgångar genom samarbete.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som uppdragsansvarig rekryteringskonsult arbetar du med enskilda uppdrag såväl som med avtalsleveranser och dina kunder står ofta för välkända varumärken. Du ansvarar också för dina kundrelationer och bedriver aktivt säljarbete för att sälja in nya uppdrag.

Tillsammans med dina kollegor driver ni affärerna och uppdragen framåt både i det operativa och strategiska.

Vem är du?

Vi söker en rekryteringskonsult, gärna med erfarenhet av rekryteringsarbete från konsultbranschen eller från en HR-funktion. Du har tidigare framgångsrikt arbetat med kundbearbetning och försäljning inom tjänstesektorn där dina motparter oftast varit i chefspositioner. Om du har erfarenhet av rekryteringsarbete kanske ditt fokus då varit kvalificerade tjänster, specialister och chefer inom IT- och techområdet. Vi tänker oss en ny kollega med minst 2 års relevant arbetserfarenhet.
I grunden har du en lämplig akademisk examen troligen inom PA eller IT/teknik.

För att vara framgångsrik i denna roll är det viktigt att du drivs av affären och resultatet samt av mötet med människor - kunder och kandidater både enskilt och i större sammanhang. Du har en utvecklad social kompetens, är energisk och tycker om att arbeta i ett högt tempo i en händelserik miljö. Din förmåga att arbeta både i team och självständigt är mycket god och du trivs i rollen med stort eget ansvar och många saker på gång samtidigt.

Du behöver behärska svenska helt obehindrat och vara bekväm med att skriva och tala engelska.

Om verksamheten

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor.
Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
Mer info
Kontaktperson Edvard Sjöberg
Telefon 070 600 60 01
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (7 dagar kvar)