Comp & Ben Specialist till välkänt resebolag

Comp & Ben Specialist till välkänt resebolag

Har du arbetat som HR Administratör och där igenom fått erfarenhet av att arbeta med Compensation & Benefits? Då kan just du vara den vi söker till vår kund i Stockholm. Du kommer att arbeta som konsult via Poolia på Heltid under 6 månader och vid ett positivt samarbete kommer du bli överrekryterad.

Arbetsuppgifter

Du kommer tillhöra ett team om tre personer. Tillsammans med dina två kollegor arbetar ni alla med Compensation & Benefits dedikerat. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat handla om att:
  • Utveckla och kommunicera löne -, pensions - och övriga förmånsprogram
  • Delaktig vid lönerevision
  • Arbetat med pensionsadministration/rapportering via Collectum/Försäkringsgirot.
  • Vara med och ta fram viktiga nyckeltal kopplat till Comp & Ben som övertid, personalbalans, utvecklingssamtal, föräldraledighet samt sjukskrivningar
  • Säkerställa marknadsmässiga erbjudanden
  • Övrigt förekommande ad hoc uppgifter inom området.
Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig med en akademisk utbildning inom HR eller Ekonomi. Du har goda kunskaper om löner och förmåner. Vi ser att du har hunnit arbeta åtminstone 6 månader med liknande arbetsuppgifter. Du är strukturerad i ditt arbetssätt, har en analytisk förmåga samt har goda kunskaper i Excel. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda såväl i tal som skrift.

Vi söker dig med ett stort driv, med en positiv inställning samt med en förmåga att ligga steget före. Du är pedagogiskt, trivs i en kommunikativ roll med serviceinriktad approach. Vidare lägger vi stor vikt vid att du har lätt att samarbeta med andra och att du trivs att arbeta i team.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Om Poolia HR

Liksom du är vi på Poolia specialister inom HR & Lön, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland både privat och offentlig sektor. Poolia har ett fokus, att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 21 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.