Personaladministratör

Personaladministratör

Är du HR-generalist eller rekryterare och vill bredda din kunskap genom att jobba för Poolia ute hos vår kund? Vi söker just nu efter personaladministratörer till vår kund som är placerade i Vasastan. Om du har en examen som personalvetare eller inom relevant område samt några års erfarenhet från HR-branschen så kan detta vara något för dig. Uppdraget är en heltidstjänst och beräknas starta i juli och pågå året ut. För rätt person finns även möjlighet till förlängning. Intervjuer hålls löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sök redan i dag för störst chans att kallas till intervju!

Arbetsuppgifter

Du tillhör personalavdelningen och kommer att ha ett nära samarbete med chefer och kollegor. I denna roll kommer du att arbeta brett inom HR men med stort fokus mot rekrytering. Du kommer att arbeta stöttande samtidigt som du självständigt driver egna projekt. Du kommer bland annat att ansvara för egna rekryteringsprocesser från början till slut, hantera personadministration samt övriga arbetsuppgifter som tillhör avdelningen.

Bakgrund

För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som med tydlighet och på ett strukturerat sätt utför dina arbetsuppgifter. Du bör vara konsultativ, driven och kommunikativ samt ha ett förtroendeingivande och positivt förfarande. Du bidrar med din prestigelösa, serviceinriktade och genuint intresserade person och har lätt för att finna din plats i en grupp där samarbete är mycket viktigt. Vidare bör du även ha:
  • Avslutad gymnasial utbildning inom aktuellt område
  • Minst 3 års erfarenhet av liknande arbete
  • Goda kunskaper i MS Office
  • Erfarenhet av HR system
  • Kunskap gällande lagar och förordningar inom området
Det är även meriterande om du:
  • Har erfarenhet av rekrytering inom tjänstemannasektor och/eller IT
  • Har vana av att arbeta med kompetensbaserad rekrytering
FÖRMÅNER

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.