Löneadministratör för långsiktigt uppdrag

Löneadministratör för långsiktigt uppdrag

Är du redo att ta nästa steg i karriären och arbeta som konsult? Nu söker vi en löneadministratör till vår kund för ett långsiktigt uppdrag. Som konsult hos Poolia får du möjlighet att öka din erfarenhet på plats ute hos vår kund som behöver förstärkning till sin löneavdelning. Om du har några års erfarenhet av brett lönearbete och trivs i en verksamhet din kompetens är efterfrågad och du verkligen göra skillnad så kan detta vara en tjänst för dig. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som löneadministratör kommer du att arbeta brett inom hela löneområdet. Du kommer att stötta verksamheten i samtliga förekommande lönefrågor vilket innebär en varierande tjänst med många kontaktytor. Du kommer bland annat att bedriva ett nära samarbete med verksamhetens HR- och ekonomiavdelning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • löpande hantering av löner "från ax till limpa"
  • semesterberäkning
  • pensioner och försäkringar
  • reseräkningar och utlägg
  • friskvård
  • framtagning av rapporter och statistik.
Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom löneområdet eller motsvarande utbildning som vår kund finner likvärdig. Du har flera års relevant arbetslivserfarenhet och är därmed en erfaren löneadministratör som med lätthet sätter dig in i olika system och processer. Du har god vana av att arbeta i Agda och har goda kunskaper i Office programmen. Utöver svenska så kommunicerar du obehindrat på engelska, både muntligt och skriftligt. För att passa in i organisationen och dess sätt att arbeta krävs att du är en strukturerad person med hög samarbetsförmåga och som tar stort ansvar.

Om Poolia
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Kontaktperson Emma Wöyer
Telefon 0720704868
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (7 dagar kvar)