HR Specialist till internationellt bolag

HR Specialist till internationellt bolag

Nu söker vi en konsultativ och kommunikativ HR specialist till vår kund för ett uppdrag inom workforce planning. Om du har några års erfarenhet av brett HR-arbete på både operativ och strategisk nivå och trivs i en verksamhet med högt tempo och en engagerad HR-avdelning så kan detta vara en tjänst för dig. Uppdraget är på heltid med start i slutet av april och förväntas pågå under 6 månader. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag då vi håller löpande intervjuer, varmt välkommen med ansökan redan idag!

Om tjänsten

Ditt huvudfokus kommer vara att ta fram en plan och en modell för att utveckla och förbättra processer och personalplaneringen på både strategisk och operativ nivå. Det innebär även att arbeta fram verktyg och metoder för genomförande och underhållande av denna utveckling. Arbetsuppgifterna är breda och varierande och du kommer ha en betydande roll i denna satsning och ges möjlighet att bidra med egna erfarenheter och idéer. HR funktionen du kommer att tillhöra ansvarar för övergripande processer, riktlinjer och verktyg som berör employer branding, rekrytering, kompetensutveckling, ledarskap samt arbetsmiljö och arbetsrätt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Att tillsammans med HR och ledare ta fram en övergripande arbetskraftsstrategi
  • Att utveckla mätvärden för människor och data som är kopplade till arbetskraftsplanering som kan stödja i affärsbeslut
  • Att ge rådgivning och specialistkunskap inom området samt vägleda, inspirera och coacha
  • Att arbeta för att utveckla ledarskapet och kommunikationen
  • A bidra till arbetet med att integrera arbetskraftsplanering i andra processer och system.
Vem är du?

Vi tror att du har en bred HR bakgrund med några års arbetslivserfarenhet på både operativ och strategisk nivå. Du har specialistkunskaper inom arbetsmiljö, planering och effektivisering och är van att arbeta agilt. Rollen kräver att du är van att jobba i en snabb miljö och har förmåga att arbeta på flera projekt och uppdrag samtidigt. Då uppdraget till stor del innebär att stötta och coacha bör du vara konsultativ och ha mycket god social förmåga. Du motiveras av utveckling och förbättring. Dessutom har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Det är meriterande om du har arbetserfarenhet från IT-organisationer och eller tidigare har arbetat med olika verktyg inom workforce planning.

Om Poolia
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)