HR-Generalist

HR-Generalist

Jobbar du inom HR och söker en ny utmaning efter sommaren? Poolia hjälper just nu en av våra kunder att hitta en HR-Generalist för ett utmanande uppdrag under cirka 6 månader. Rollen är perfekt för dig som vill ta nästa kliv i karriären eller prova på att arbeta som konsult inom HR. Uppdraget är på heltid eller deltid med start i augusti. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I denna roll kommer du att självständigt arbeta brett inom hela HR-området. Du kommer att tillhöra företagets svenska kontor i centrala Stockholm där du sitter tillsammans med ett tjugotal kollegor. Du är ensam i din roll inom Sverige men jobbar i samarbete med HR från övriga länder. Du kommer att stötta chefer med att implementera och driva HR-frågorna i verksamheten, såväl strategiska uppgifter, utveckling av policyer och avtal samt processer som operativt ansvar för samordning av rekryteringar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Framförallt kommer du att arbeta med att:
  • Godkänna och skicka vidare löner för cirka 50 pers
  • Hantera eventuella personalrelaterade ärenden så som rehabilitering, avtalsförändringar eller annat
  • Stötta chefer i HR frågor
  • Ansvara för personaladministration.
Vem är du?

Du som söker har relevant utbildningsbakgrund samt några års arbetslivserfarenhet av brett arbete inom HR. Du har god vana av att hantera avtalsfrågor och mycket goda arbetsrättsliga kunskaper. Har du erfarenhet av facklig förhandling är det meriterande. Som person söker vi dig som är en självgående och lösningsorienterad person. Du är kommunikativ och prestigelös i ditt arbetssätt och antar gärna nya utmaningar. För att trivas i rollen bör du motiveras av ett kontor och kollegor med härlig stämning och stort engagemang.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 18 aug 2019 (1 dag kvar)