HR Associate till VP of Human Resources

HR Associate till VP of Human Resources

Vår kund Arvato Financial Solutions behöver stöd till sin HR avdelning och vi på Poolia hjälper dem att hitta rätt konsult. Det här är möjligheten för dig som vill utvecklas i din yrkesroll och samla erfarenhet för att på sikt växa mot en mer senior HR roll. Uppdraget gäller en heltidstjänst och beräknas starta under april och inledningsvis pågå under 6 månader. Intervjuer hålls löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Tjänsten är med placering på Arvatos härliga kontor i centrala Stockholm där du sitter tillsammans med ett tjugotal kollegor inom flera yrkesområden. Du kommer i din roll som HR associate vara en betydande del i HR arbetet och processer på nordisk nivå. Du stöttar i första hand VP of HR men kommer även jobba i nära samarbete med övriga kollegor inom HR samt chefer. Dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande och du kommer att få ta del av och vara en viktig funktion i organisationens HR arbete. Din roll kommer därmed innebära alltifrån att arbeta med rekrytering, medarbetarundersökningar och rapportering av KPI:er, till att stötta vid omorganiseringar.

Vem är du?

Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom personal och arbetsliv eller annat för rollen relevant område. Du har några års arbetslivserfarenhet, med fördel inom HR området alternativt att du på annat sätt har vana av personal- och organisationsrelaterade frågor. Du har mycket god administrativ vana och är en van användare av Office programmen och framförallt Excel. Rollen kräver goda kunskaper i både svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.
Som person är du analytiskt lagd och har förmågan att se till helheten och organisationens bästa. Rollen kräver att du är flexibel, stresstålig och har ett stort engagemang. För att trivas som i rollen som HR associate har du en hög ambitionsnivå och motiveras av personlig utveckling.

Om verksamheten

Arvato är en internationell tjänsteleverantör som lever och andas digital teknologi. Över 70 000 anställda i 40 länder hjälper våra kunder att lyckas på marknaden. Arvato tar fram och implementerar skräddarsydda lösningar som täcker allt från affärsprocesser till en full integration av hela servicekedjan.

Arvato är ett helägt dotterbolag till den stora tyska mediekoncernen Bertelsmann, som har verksamheter över hela världen. För den som har ambitioner och tar för sig, finns enorma möjligheter att utvecklas och avancera internt inom Arvato Sverige, men även för den som är nyfiken och vill jobba utomlands och inom andra områden.

Om Poolia
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)