Supply Chain Coordinator för uppdrag i Stockholm

Supply Chain Coordinator för uppdrag i Stockholm

Till vår kund, ett spännande medicintekniskt företag i norra Stockholm, söker vi nu en Supply Chain Coordinator. Uppdraget förväntas starta inom kort och förväntas pågå till 31 mars 2019. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande.

Arbetsuppgifter

Som Supply Chain Coordinator kommer du att arbeta med administrativa uppgifter inom företagets kundservicegrupp. Du kommer att arbeta med tex. orderläggning, kundkontakter och sedvanligt förekommande arbetsuppgifter i ett kundservice team. I tjänsten ingår även att till viss del arbeta med företagets växel och reception. Du kommer att kommunicera regelbundet med vår kunds moderbolag i Tyskland.

Vi söker dig som har någon form av eftergymnasial utbildning med inriktning mot supply chain och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du har arbetat med SAP tidigare är det mycket meriterande. Du måste ha mycket goda kunskaper i Officepaketet och känna dig bekväm med att jobba med siffror. Engelska och svenska i skrift och tal är ett krav.

UTBILDNING / ERFARENHET

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att passa i rollen är du självgående, noggrann och serviceinriktad, samt har förmågan att periodvis kunna hantera ett högt arbetstempo. Vi värdesätter vidare att du är driven, engagerad och har en positiv inställning. För att trivas hos vår kund är du även flexibel och har lätt för att samarbeta och kan rycka in där det behövs en extra hand ibland

Specialist inom engineering

Liksom du är vi på Poolia specialister inom engineering, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat miljö-, energi-, infrastruktur-, fordons-, process- och produktionsindustrin. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.