Projektledare inom anläggning

Projektledare inom anläggning

Till kund i Stockholm söker vi nu en Projektledare inom anläggning. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till och med juni 2019. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Projektledare kommer du att ansvara för 3-5 olika bygg- och anläggningsprojekt kopplade till ledningstunnlarnas infrastruktur som exempelvis räls/syll, betongåtgärder, stålåtgärder, berg etc. Projekten utförs ofta i otillgänglig miljö där platsanpassning, kreativitet och lokalkännedom måste blandas med traditionell byggkunskap och "bondförnuft". Då tunnlarna är relativt otillgängliga samt de speciallösningar som ofta görs kommer du som projektledare att hantera allt från projektledning, byggledning, BAS-P/U, teknik, planering samt ekonomiuppföljning i projekten.

Vem är du?
  • Eftergymnasial ingenjörsutbildning inom aktuellt område eller relevant motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet av att planera och driva projekt till kostnad, kvalitet och budget.
  • Godkänd säkerhetsprövning krävs löpande under hela uppdraget då tunnlarna är säkerhetsklassade.
  • Bred generalistkompetens med intresse för teknik och bygg.
  • Positiv, serviceinriktad, drivande samt självgående.
Meriterande är tidigare arbete med underjordsanläggningar såsom tunnlar, gruvor, bergrum etc.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.