Projektadministratör inom bygg

Projektadministratör inom bygg

Vi söker nu för kunds räkning, en projektadministratör till ett spännande uppdrag där du kommer stötta projektet med diverse administration. Uppdraget, som är på konsultbasis, startas enligt överenskommelse och förväntas pågå i 6 månader. För rätt person finns det möjlighet till överrekrytering och du kommer sitta i härliga lokaler i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av;
  • Förbereda projekten med arbetsorder och dokument.
  • Framtagning och sammanställning av månadsrapporter
  • Koordinering och planering av projektets administration i samråd med projektledaren.
  • Delaktig i inköp och beställningar m.m.
  • Säkerställa materialflödet till projekten
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning och gärna 1-2 års erfarenhet av liknande roll - gärna inom byggbranschen. Du har god vana av officepaketet och kan utrycka dig väl på både svenska och engelska, i både tal och skrift.
Vi värderar dina personliga egenskaper högt och vi tror att du är noggrann, strukturerad och socialt begåvad.
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Att arbeta som konsult hos Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.