Planeringskoordinator inom IT till kund i Kista

Planeringskoordinator inom IT till kund i Kista

Vi söker Planeringskoordinator för uppdrag i Kista. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå under minst 3 månader. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Planeringskoordinator kommer du att arbeta nära chefen för IT-planering och support inom olika områden genom att bland annat:
 • Hjälpa till att genomföra och förbättra affärsutvecklings- och lösningsprocesser tillsammans med intressenter inom både IT och Business.
 • Arbeta nära olika affärsområden och olika IT-domäner för att anpassa roller, processer och WoW i Demand Management and Supply Planning-området.
 • Arbeta med Excel för att skapa Supply-planer, skapa standardmallar och hjälpa andra att anpassa sina redan befintliga planer till nya standarder.
 • Köra kontinuerlig IT-förbättringsverksamhet (ibland i en projektform), rapportera till de berörda affärs- och IT-intressenterna och uppföljning av verksamheten enligt budget och tidslinje.
Vem är du?

Till rollen som Planeringskoordinator söker vi dig med följande kompetens:
 • Förståelse av IT-utvecklingsprocesser och erfarenhet för att arbeta i ett utvecklingsprojekt inom IT.
 • Förståelse av komplexa IT-lösningar med många involverade företag och IT-intressenter.
 • Erfarenhet av att arbeta med Demand Management Process och IT Supply Planning är ett plus.
 • Goda kunskaper i Excel.
 • Erfarenhet av projektledning krävs eftersom rollen kräver mycket kommunikation och samarbete med olika affärs- och IT-enheter, vilket innebär att IT-språket översätts till företagets intressenter.
 • Erfarenhet av att arbeta med CAPEX- och OPEX-budgetprocesser.
 • Utbildning inom IT / Teknik är meriterande likaså förståelse och arbetslivserfarenhet med Agila metoder.
Som person är du kommunikativ, social och flexibel. Du har ett öppet sinne och är lösningsorienterad. Du arbetar bra i både team och enskilt samt hanterar stressiga situationer på ett bra sätt. Vidare besitter du flytande kunskaper i såväl svenska som engelska.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.