Konsultuppdrag som Mätingenjör till Vattenfall

Konsultuppdrag som Mätingenjör till Vattenfall

Till vår kund, Vattenfall, söker Poolia Engineering nu en mätvärdesoperatör för ett långt konsultuppdrag. Tjänsten är ett heltidsuppdrag med arbetsplats Vattenfall Arenastaden, Solna.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta som konsult inom Vattenfall Eldistrubition och Mätinsamling. Verksamheten går ut på att mäta förbrukad energi hos kunder och sedan hantera mätrelaterade avvikelser i såväl interna system som hos kunderna. Dina främsta arbetsuppgifter är:
  • Dagligt arbete med mätinsamling
  • Korrigering
  • Kvittering och validering av mätvärden
  • Uppdatering av mätspecifik data i system
  • Deltagande i projekt, systemtester och lättare mätutredningar kan förekomma.
  • Kunddialog
Vår verksamhet anpassar sig regelbundet för att möta lagkrav och ändringar i branschen. Det innebär att våra verktyg och arbetssätt ibland förändras därmed även dina arbetsuppgifter. Dessa förändringar är underlag för en bred kompetensutveckling.

Vem är du?

Vi söker dig som minst har gymnasieutbildning inom teknik, fysik, matematik. Du har god vana gällande IT-sytem och Office-paketet främst Excel. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från energibranchen. Utöver är det meriterande om du kan hålla goda kundrelationer då större delar av arbetet utförs efter kundens behov. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och för att passa för uppdraget har du god analytisk förmåga, är anpassningsbar och flexibel. Du har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är självgående och ansvarsfull. Vidare ser vi gärna att du är social och har lätt för att kommunicera med människor i din omgivning samt dela med dig av din kunskap. Vi letar efter en positiv person som sprider glädje på arbetsplatsen och som har lätt för att anpassa sig till olika situationer.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Josefine Skiöld Bengtsson
Telefon 072-077 52 66
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (16 dagar kvar)