Junior kemitekniker

Junior kemitekniker

För kunds räkning letar vi efter en junior kemitekniker till ett konsultuppdrag söder om Stockholm. Du som söker har en kemiutbildning och vill rivstarta karriären på ett stort företag. Du kommer bli anställd av Poolia Engineering och jobba hos vår kund. Uppdraget startar när vi har träffat rätt person, så sök redan idag! Välkommen till Poolia.

Om uppdraget

För kunds räkning söker vi en junior kemitekniker för att stärka upp kemi-avdelningen. Avdelningen jobbar bland annat med matarvattenanalyser och arbetsuppgifter inkluderar
  • Samla prover
  • Utföra delar av analyser, tex pH, konduktivitet och filtreringar
  • Protokollföra analyser
  • Köpa in laboratorieartiklar
Det här är ett konsultuppdrag som startar snarast möjligt och beräknas pågå till juni 2019.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker har
  • Utbildning inom kemi
  • Erfarenhet av laborativt arbete
Som person är du kommunikativ och har en förmåga att både skapa och bibehålla goda relationer. Du har dessutom god samarbetsförmåga och trivs med att jobba i grupp.

Låter det här som ett jobb för dig? Välkommen att ansöka!

Arbeta som konsult hos Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 28 okt (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.