Vi söker ett flertal skatterådgivare till företag inom energisektorn

Vi söker ett flertal skatterådgivare till företag inom energisektorn

Vi söker nu för kunds räkning en ekonom med erfarenhet av skattefrågor.Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som förväntas starta omgående för att sedan löpa på tillsvidare. Uppdraget är beläget i Stockholm. Ansök redan idag då intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som skatterådgivare kommer du att arbeta med skatterådgivning inom energisektorn samt fastighets reltaterade frågor. Du kommer även att ansvara för enstaka uppdrag i samband med fastighet/bolag/rörelseöverlåtelse.

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi eller juridik. Du har erfarenhet av skattefrågor inom energisektorn, fastighets/bolagsöverlåtelser samt kunskap om fastighetskatt. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete på skatteverket. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vidare ser vi att som person har du positiv inställning, har lätt för att samarbeta och självgående. Rollen kräver även att du är affärsinriktad, analytisk, noggrann och strukturerad.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
Mer info
Kontaktperson Sara Jama
Telefon 072-070 15 53
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Skatt, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (10 dagar kvar)