Vi söker Bolånehandläggare till nischad bank

Vi söker Bolånehandläggare till nischad bank

Har du erfarenhet som Bolånehandläggare och vill jobba på ett företag som präglas av entreprenörskap och engagemang? Sök då tjänsten som Bolånehandläggare till en bank som växer och tänker nytt!

Arbetsuppgifter

Som Bolånehandläggare ingår du i en grupp som är en av tre grupper inom bankens Kundcenter. Avdelningen fokuserar på inflödet av bolåne-och privatlåneaffärer.

Du kommer att vara kundansvarig Lånehandläggare och arbetsuppgifterna är bland annat att:
  • ta emot ansökningsförfrågningar avseende låneansökningar och lånelöften via deras kundtjänst.
  • fatta beslut och bevilja låneansökan och lånelöfte samt säkerställa att besluten är i linje med den kreditinstruktion som finns.
  • bearbeta din kundportal och färdigställa låneansökan genom att begära in kompletteringar och underlag inför utbetalning eller tillträden.
  • föra en dialog med Kreditavdelningen kring relevanta kreditärenden som avviker mot deras interna instruktioner.
Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av bolån och privatlån samt dess tillhörande processer. Det är meriterande om du har Swedsec Bolånelicens.

Som person brinner du för kundkontakt och låneaffären. Du är serviceminded, strukturerad och självständig. Du är även tydlig, beslutsam och har hög integritet. Då jobbet innebär en hel del kontaktytor behöver du ha en god samarbetsförmåga och social kompetens.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 20 juli (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.