Vi söker Bolånehandläggare till BlueStep Bank

Vi söker Bolånehandläggare till BlueStep Bank

BlueStep Bank växer, vill du vara med på deras spännande resa? För rekrytering till BlueStep söker vi bolånehandläggare. Har du tidigare erfarenhet som bolånehandläggare och vill jobba på ett företag som präglas av entreprenörskap och engagemang? Då kan du vara den vi söker. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i centrala Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som bolånehandläggare ingår du i en av tre grupper inom bankens kundcenter. Avdelningen fokuserar på inflödet av bolåne- och privatlåneaffärer.

Du kommer vara kundansvarig lånehandläggare och i arbetsuppgifterna ingår:
  • Ta emot ansökningsförfrågningar avseende låneansökningar och lånelöften via deras kundtjänst.
  • Fatta beslut och bevilja låneansökan och lånelöfte samt säkerställa att besluten är i linje med den kreditinstruktion som finns, i samarbete med kreditavdelningen.
  • Bearbeta din kundportal och färdigställa låneansökan genom att begära in kompletteringar och underlag inför utbetalning eller tillträden.
  • Föra en dialog med Kreditavdelningen kring relevanta kreditärenden som avviker mot deras interna instruktioner.
Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av bolån och privatlån samt dess tillhörande processer. Det är meriterande om du har Swedsec bolånelicens.

För att lyckas i rollen brinner du för kundkontakt och låneaffären. Du är servicesinnad, strukturerad och självständig. Dessutom är du tydlig, beslutsam och har hög integritet. Då jobbet innebär en hel del kontaktytor behöver du ha en god samarbetsförmåga och social kompetens. Du är flytande i svenska i såväl tal som i skrift.

Vad erbjuder BlueStep dig?

På BlueStep Bank blir du en del av ett företag som i drygt tio år utmanat en traditionell bankbransch och som har stora ambitioner att fortsätta växa. Här är arbetsglädjen i fokus och vi har enormt nöjda kollegor. Du har stora möjligheter till personlig utveckling och en riktigt spännande karriär inom finansbranschen. Som anställd hos oss får du ta del av ett förmånspaket med bland annat friskvårdsbidrag på 3500 kr/år, rikskort 1000 kr/månad, sjukförsäkring, tjänstepension samt möjlighet till bonus. Centralt beläget kontor i Stockholm gör det lätt att ta sig till jobbet och du arbetar i ett litet team hos en stor arbetsgivare. Din anställning kommer inledas med en gedigen utbildning där du får information och verktyg för att på ett effektivt sätt komma in i din nya roll som bolånehandläggare hos BlueStep Bank.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 14 okt (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.