Rekryteringskonsult till Poolia Ekonomi

Rekryteringskonsult till Poolia Ekonomi

Är du precis som vi är övertygade om att framgångsrika företag byggs av människor som arbetar där, inte på grund av vad de kan, utan på vad de kan åstadkomma? Drivs du av att göra affärer och träffa människor i ett utvecklande klimat med korta beslutsvägar?

Nu finns chansen att bli en del av vårt härliga team på Poolia Ekonomi! En av våra kära rekryteringskonsulter går vidare i sin karriär och nu söker vi hennes ersättare. Som rekryteringskonsult hos oss arbetar du med eget ansvar under Poolias välkända varumärke mot många kontaktytor. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som rekryteringskonsult på Poolia Ekonomi har du ett helhetsansvar för dina rekryteringsuppdrag, från införsäljning till genomförande och uppföljning. I dina arbetsuppgifter ingår arbete med enskilda uppdrag såväl som med avtalsleveranser och dina kunder står ofta för välkända varumärken. Du ansvarar också för dina kundrelationer och bedriver aktivt säljarbete för att sälja in nya uppdrag. Tillsammans med dina kollegor driver ni affärerna framåt både i det operativa och strategiska.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av arbete som rekryteringskonsult, gärna från bemanningsbranschen eller en HR-funktion. Vi söker dig som tidigare har arbetat med kundbearbetning och tjänsteförsäljning mot kunder i chefspositioner. Vi tror att du har en akademisk examen inom ekonomi eller annan relevant utbildning för denna tjänst. Du är flytande i svenska samt bekväm med att skriva och tala engelska.

För att vara framgångsrik i denna roll är det viktigt att du är övertygande och målinriktad, du drivs av affären och resultatet samt av mötet med människor - kunder och kandidater. Du har en utvecklad socialt utåtriktad kompetens, är energisk och tycker om att arbeta i ett högt tempo i en händelserik miljö. Din förmåga att arbeta både i team och självständigt är mycket god och du trivs i rollen med stort eget ansvar och många saker på gång samtidigt.

Om verksamheten

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
Mer info
Kontaktperson Charlotte Järeby Hellman
Telefon 0733-328272
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 7 maj 2019 (17 dagar kvar)