Redovisningsekonom till kommande uppdrag

Redovisningsekonom till kommande uppdrag

Vi söker ständigt nya redovisningsekonomer för uppdrag runt om i Stockholm. Våra uppdrag kan variera i längd och omfattning beroende på kundens behov. Som konsult kommer du att vara anställd hos Poolia Ekonomi, men kommer att utföra ditt arbete ute hos våra kunder. Intervjuer och urval sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna varierar efter kundens behov men vanligt förekommande är:
  • kund- och leverantörsreskontra
  • löpande bokföring
  • avstämningar
  • bokslutsarbete
  • deklarationer
  • projektredovisning
  • diverse ekonomiska rapporter
Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, från såväl YH som universitet. Du har antingen en lång arbetslivserfarenhet inom ekonomi, alternativt har du precis hunnit börja din karriär. Viktigt är att du vill bygga vidare på din kompetens och skapa mer erfarenhet hos någon av våra kunder. Goda kunskaper i Excel och erfarenhet av ett eller flera ekonomisystem är meriterande. För att passa i de flesta roller inom ekonomi bör du vara analytisk, utåtriktad, målinriktad och självständig. Du bör dessutom vara kommunikativ, ha ett gott sifferminne och vara serviceinriktad. Våra kunder efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i CV.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (8 dagar kvar)