Redovisningsekonom till högskola söder om stan

Redovisningsekonom till högskola söder om stan

Är du en duktig redovisningsekonom med erfarenhet av redovisningsarbete på en statlig myndighet? Då kan det här konsultuppdraget vara perfekt för dig!
Poolia Ekonomi söker nu en redovisningsekonom till statlig högskola i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag som är tänkt att starta omgående för att sedan pågå under 6 månader.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer du arbeta med följande arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring,
  • Avstämningar
  • Rapporter,
  • Kalkyler & Budgetering,
  • Stötta chefer och medarbetare gällande ekonomifrågor.
Vem är du?

Vi söker dig som har:
  • Högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom.
  • Goda kunskaper i MS Office.
  • Goda kunskaper i bokföringssystemet Agresso.
  • Har erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete från statlig myndighet
Personliga egenskaper
Som person är du positiv, ödmjuk och bra på att kommunicera och samarbeta. I rollen ser vi en person med stor noggrannhet. Då du dagligen kommer att ställas inför frågor av skiftande karaktär krävs det att du är engagerad och flexibel.

Om Poolia

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 21 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.