Projektcontroller sökes till stort internationellt bolag inom energibranschen

Projektcontroller sökes till stort internationellt bolag inom energibranschen

Har du arbetat med stora investeringsprojekt? Är du en erfaren projektcontroller som trivs med eget ansvar och att arbeta i team? Då kanske vi har uppdraget för dig.
Poolia Ekonomi söker nu en Projektcontroller till vår kund, som är ett stort internationellt energibolag. Tjänsten är ett konsultuppdrag som beräknas pågå i ca 1 år, med start i juni 2019.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Projektcontroller kommer du att arbeta i stora investeringsprojekt i tätt samarbete med projektledare. I rollen kommer du ha fokus på uppföljning av projektekonomi och prognosarbete samt även proaktivt arbeta med åtgärder för att projektet ska kunna nå sina tid- och kostnadsmål. I arbetet ingår också att följa upp att projekten följer uppsatta processer för projektstyrning samt bidra till förbättrings- och effektivitetsarbete.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 - 9 års erfarenhet från liknande uppgifter i stora projekt, och du har goda kunskaper i projektmetodik, gärna PMI.
Meriterande är om du har erfarenhet av Primavera, MS Project, OPPM och Qlikview. Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av infrastruktur och processindustrin.
Som person är du noggrann, strukturerad och kommunikativ. Du är positiv, engagerad och ansvarstagande, och trivs med att bidra till teamet i en självständig roll. I rollen kommer du arbeta nära dina kollegor i projekten och vi utgår från att du har en god samarbetsförmåga och även kan utmana och belysa risker. Du är också van att ha dialog med externa partners och leverantörer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

Liksom du är vi på Poolia specialister inom ekonomi, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat banker, försäkringsbolag, staber och andra organisationer. Vi har erfarenhet av tillsättningar, bemanningskonsulter och interimskonsulter till både privat och offentlig sektor.

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Som anställd hos oss har du tillgång till förmånsportalen Benefits där du kan ta del av olika erbjudanden inom bland annat hälsa, försäkringar och hushållsnära tjänster. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar samt företagshälsovård.
Mer info
Kontaktperson Elisabeth Axelsson
Telefon 08-555 651 35
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 17 maj 2019 (25 dagar kvar)