Financial Controller till resebolag i City

Financial Controller till resebolag i City

Är du en Ekonom på jakt efter nytt uppdrag? Då har du kommit rätt. Vi söker för kunds räkning en Financial Controller. Uppdraget är på heltid och förväntas starta omgående för att pågå året ut med möjlighet till förlängning. Om du är en ekonom med god analytisk förmåga tveka inte att söka denna tjänst redan i dag. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Financial Controller kommer bland annat att arbeta med:
  • Bokslutsarbete
  • Koncernredovisning
  • Legal bokföring för 5 bolag.
Gruppen Financial Control består idag av 6 medarbetare.

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi eller liknande. Du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbete. Det är ett krav att du har erfarenhet av bokföring/bokslut/moms i ett svenskt bolag. Du är serviceminded och självgående i ditt arbetssätt och har förmågan att driva ditt arbete framåt. Rollen kräver även att du är analytisk, noggrann och strukturerad.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
Mer info
Kontaktperson Sara Jama
Telefon 072-070 15 53
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (6 dagar kvar)