Ekonomiassistent till dynamiskt bolag i norrort

Ekonomiassistent till dynamiskt bolag i norrort

Är du gymnasieekonom och i början av din karriär? Vill du vara del av ett entreprenörsföretag med stora utvecklingsmöjligheter? Då kan denna tjänst vara något för dig! Denna tjänst är ett så kallat hyrköp vilket innebär att du under den första tiden kommer att vara konsult och uthyrd till företaget, men tanken är att rätt person sedan skall bli anställd hos kunden. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för kundfakturor samt leverantörsfakturor. Du ser till att hela flödet fungerar optimalt och har även en kontrollfunktion. Du är även behjälplig i månadsbokslut. Du har både interna och externa kontakter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har en gymnasieekonomsutbildning eller motsvarande tex YH-utbildning. Du har minst 1 års erfarenhet av arbete med kund- & leverantörsreskontra som ekonomiassistent.

För att vara framgångsrik i rollen som ekonomiassistent är du kommunikativ, prestigelös som uppskattar en arbetsplats med högt i tak. Här finns stora utvecklingsmöjligheter!

Förmåner

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 9 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.