Ekonomiassistent med känsla för administration och service

Ekonomiassistent med känsla för administration och service

Är du ekonom men vill jobba med mer än bara siffror? Är du i början av din karriär och vill samla på dig bred erfarenhet samt ha stora utvecklingsmöjligheter? Då kan Poolia ha det perfekta uppdraget för dig. Vi söker just nu efter en kommunikativ ekonomiassistent som kommer att arbeta med administration och service inom inköp och CSR. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta i slutet av sommaren och pågå under ett år. Kunden är välkänt företag placerade på Kungsholmen. Urval och intervjuer sker löpande - ansök redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att tillhöra Förkvalificeringsgruppen som är en Second Line funktion inom företagets Affärsstöd för Ekonomi och Inköp. Du kommer bland annat att arbeta med att ta emot ansökningar och underhålla register som rör företagets CSR-arbete. Du förväntas ge förstklassigt stöd främst per mejl men även per telefon till dina kunder som du hittar både internt inom företaget samt hos leverantörer runt om i Sverige. Du kommer att arbeta i ett team där lagandan är hög och samtliga tar ett stort eget ansvar. Arbetsklimatet kännetecknas av hög kvalité och drivna medarbetare.

Bakgrund

Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet som exempelvis inköpsadministratör, ekonomi assistent eller annan tjänst med liknande ansvar. Alternativt att du nyligen har tagit högskole- eller universitetsexamen inom området och därmed har en bra förförståelse. Du är kvalitetsmedveten och har en naturlig servicekänsla i allt du gör. Som person är du initiativtagande, lösningsorienterad och strukturerad. Du ska även ha:
  • Avslutad ekonomisk gymnasieutbildning
  • Goda kunskaper i Excel
  • Mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
  • God systemvana, har du tidigare arbetat med Oracle Fusion är det meriterande.
FÖRMÅNER

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 26 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.